Minden ami ünnep és ajándék! Az ajándék, mint szimbólum, az ajándékozó szívből jövő szeretetét közvetíti a megajándékozott felé!

Ajándé.com

Ajándé.com

Szabályok az ajándékozásról!

2017. február 08. - KreatÉva

 

Halihó, Sziasztok!

Nagy szeretettel köszöntelek benneteket!

 

Az ajándékozás szabályainak rejtelmeiben  szeretnélek benneteket elnavigálni! Vágjunk is bele!

Nagyon fontos, ha ajándékot választunk valakinek, jól gondoljuk meg mi mellett döntünk, mert a rosszul választott ajándékkal nem fogunk örömet szerezni, sőt ellenkező hatást fogunk elérni!

A jó ajándék személyre szabott, fontos, hogy érezze, aki kapja, hogy az ajándék készítése vagy kiválasztása során rá gondoltunk! Ha netán több családtagunknak is egyforma ajándékot készítettünk, tegyük mégis különbözővé a csomagolással vagy a beleírt egyéni üzenettel! Így máris személyessé tettük az ajándékot!

Ha ajándékot kapunk, azt illik szívesen fogadni és megköszönni! A kapott ajándékot soha ne kritizáljuk és ezt gyermekeinknek is tanítsuk meg mihamarabb!

A kapott ajándékot illik az ajándékozó előtt kicsomagolni, megnézni!

Ha vágott virágot kapunk, azonnal vízbe kell tenni!

virag_vazaban.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nagyon figyeljünk arra is, hogy az ajándékon ne maradjon rajta az árcédula vagy a blokk!

Az ajándékot mindig szépen be kell csomagolni, hiszen az csak még fokozza a meglepetés erejét és szerettünk még értékesebbnek érzi magát tőle! Most mutatok néhány csomagolási ötletet, videót! Az első, férfiak ajándékának becsomagolását mutatja be nagyon ötletesen!

 A férfiakat nehéz meglepni, ha ajándékozásról van szó. :) Ezzel a csomagolási technikával viszont garantált a siker, teszteltem. :) Némi origami tudást igényel ez a módszer, és jó ok arra, hogy megtanuljunk nyakkendőt kötni. Mindenképp törekedjünk arra a csomaglópapír kiválasztásakor, hogy a minta az ingen kockás, csíkos vagy háromszögekből álló legyen, ezáltal még hitelesebb lesz a végeredmény. Fontos továbbá a csomagolópapírhoz illeszkedő szatén szalag kiválasztása is. Amennyiben egyszínű papírt használunk, választhatunk színben harmonizáló mintás szatén szalagot. Megnézheted a videót, ha  a linkre kattintasz!

https://youtu.be/ivvQ3X216UU

A következő  videóban  ajándék csomagolás stílusosan látható. Környezetbarát és egyszerű ez a technika.

https://youtu.be/_aJ8H3LVAD4

 Most egy olyan csomagolástechnikával ismerkedünk meg, melynek segítségével egy italpalackot személyesítünk meg, oly módon mintha egy emberi alak vagy valamilyen lény lenne.

https://youtu.be/bAIJg-PqclM

A következő videóban ajándéktárgyak, doboz nélküli dísztárgyak csomagolása lesz látható egyszerűen és gyorsan!

https://youtu.be/V9HILnDiwkQ 

Remélem tetszettek az ötletek, szerintem ezeket bárki meg tudja csinálni és ezáltal személyesebbé tudja tenni az ajándékot!

Most is várom hozzászólásaitokat, a sztorikat a témával kapcsolatban és ötleteiteket is arról, hogy miről szeretnétek olvasni a következő bejegyzésben?!

Ha tetszett ez a téma, megköszönöm, ha kedveled és megosztod, hogy ismerőseid is tájékozódhassanak!

 Ha nem kapok témaötleteket tőletek a következő blogomhoz, akkor elképzelésem szerint a Valentin-nap lesz terítéken, hiszen, már itt van a nyakunkon úgymond! Aki már szeretné elkötelezni magát ajándék ügyben, annak választási lehetőségként  ajánlom figyelmébe az Évi Ajándék Shop Valentin-napra készült kollekcióját! Jó válogatást kívánok! 

https://www.facebook.com/pg/tibornegressa/photos/?tab=album&album_id=265951230503989

 
kirakat_evi_shop-szivbol_adni.jpg

  

Halihó, Sziasztok!

További szép napot mindenkinek!

 

 

Gressa Tiborné Évi, KreatÉva

Évi Ajándék Shop : Ha különleges, egyedi ajándékkal szeretnéd meglepni azt aki számodra kedves és fontos nézz be az Évi Ajándék Shopba! Biztosan rátalálsz a tutira!

Itt is megtalálsz: Facebook:   https://www.facebook.com/tibornegressa/

                               Instagram:   https://www.instagram.com/EviAjandekSh 

                               Pinterest:     https://hu.pinterest.com/gressa_tiborne/pins/

A bejegyzés trackback címe:

https://ajandecom.blog.hu/api/trackback/id/tr9512189764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása