Minden ami ünnep és ajándék! Az ajándék, mint szimbólum, az ajándékozó szívből jövő szeretetét közvetíti a megajándékozott felé!

Ajándé.com

Ajándé.com

Magamról picikét!

2017. január 27. - KreatÉva

Halihó, sziasztok!                                                                                                                                 Szeretettel üdvözlök Mindenkit!

Gressa Tiborné Éva vagyok, 5 gyermek boldog anyukája.                                                                                 Az Ajándé.com blogomat 2017. januárjában indítottam az Évi Ajándék Shopommal egy időben, melyben szerintem különleges, ( de ezt döntsd el te magad, ha belátogatsz hozzám ) egyedi ajándékokat kínálok azon érdeklődőknek, akik értékelik a kreatív, kézzel készített tárgyakat és éppen egy ilyennel szeretnének meglepetést okozni szerettüknek!                                                                                                                 Blogommal az a szándékom és célom, hogy egy olyan témát kezdjek el átbeszélgetni olvasóimmal, amely ősidők óta jelen van az emberiség életében és ez nem más, mint az ajándékozás! Már a megszületésünkkel elkezdődik, hiszen saját életünk is egy ajándék, a lehető legnagyobb, amit a szüleinktől kaphattunk. Ettől kezdve pedig egész életünket végig kíséri, hiszen adunk-kapunk. Az ajándék egy szimbólum, mellyel az ajándékozó szívből jövő szeretetét mutatja ki a megajándékozott felé. Ez egy csodálatos gesztus! Szeretném, ha minél többen rájönnének arra, hogy egy egyedi és személyre szabott ajándékkal, mennyire célba lehet találni. Az odafigyelést és törődést sugározza!                                                                                                                 Mindig is kedveltem azokat a dolgokat, amelyekben kiélhettem kreativitásomat. Az élet fintora, vagy a sors, hogy most jött el az életemben, hogy üzletszerűen is foglalkozhassam vele, ez legyen a munkám. Betegségem (Parkinson kór) kapcsán teljes életmód váltásban van részem, ami a munkámra is kihatott, (kürtőskalácsot sütöttem) nem folytathatom.Ekkor jött az ötlet, mert megülni egy helyben nem tudok, hogy azt fogom végre csinálni, ami az egyik szenvedélyem is és egyenlőre fizikailag is meg tudok vele birkózni. Ha nem kreatívkodok, akkor a kertemben vagyok, mert a virágokat, növényeket is nagyon imádom!                                                     Tehát fő célom , hogy tudjunk meg minél többet az ajándékozásról és segítselek benneteket abban, hogy találjátok meg a különböző alkalmakra a megfelelő ajándékokat!                                                                         Ha fel tudtam kelteni érdeklődéseteket várlak benneteket:  https://www.facebook.com/tibornegressa/    az           Évi Ajándék Shop   facebook  oldalamon is, ahol kedvetekre válogathattok a szebbnél szebb, egyedi ajándékok közül!

Halihó, sziasztok!  További szép napot kívánok mindenkinek!

 Gressa tiborné Éva, KreatÉva                                                                                                                                       

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ajandecom.blog.hu/api/trackback/id/tr4312161465

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása